Tartalomjegyzék

 

A kedvezményezett neve:

Házad Hazád Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság

A projekt címe:

Új eszközök beszerzése a Házad Hazád Nonprofit Kft-nél.

A szerződött támogatás összege:

9 994 035 Ft

A támogatás mértéke:

70%

A projekt tartalmának bemutatása:

A tevékenység ellátásához szükséges eszközöket kívánjuk beszerezni, ezen eszközök szükségesek a tervezet építőipari tevékenységekhez, eredmény: hatékonyabban és nagyobb kapacitással leszünk képesek ellátni tevékenységeinket, illetve több munkavállalót tudunk alkalmazni a hátrányos térségekből. Így javítva azok lélekszám megtartó képességét.

Jelen projekt célja a cégben már meglévő tevékenységi körünk megerősítése. A lakó- és nem lakó épület építése szerkezetének helyszíni összeszerelése és felállítása, illetve a meglévő lakóépület felújítása és renoválása tevékenységek ellátásához szükségesek a beszerzett eszközök. Ezek segítségével megnöveltük kapacitásunkat, amely - plusz munkaerő felvételével együtt - biztosítja a cég jövedelemszerzési képességének megnövekedését. 

 A vállalat fejlődéséhez szükséges, illetve a munkavállalók magasabb szintű munkavégzését elősegítő képzés igénybevétele. Ezért a tevékenység felfuttatásához  szükséges a naprakész ismeretek használata, amellyel könnyebben észrevehetnek minket a piacon és társadalmi vállalkozásunk üzenete eléri a vásárlóinkat. Eredmény: a piaci megjelenésünk megerősítése biztosítja a projekt hosszútávú sikerességét.

 A megnövekedett kapacitás folyományaként felmerült forgalomnövekedés  szükségessé teszi egy új munkakőr kialakítását és feltöltését. Így a plusz munkaerő segítségével megnöveljük kapacitásunkat, amely - beszerzett eszközök együtt - biztosítja a cég jövedelemszerzési képességének megnövekedését. Eredmény: az építőipari kapacitásunk növekedése, növekszik a vállalkozás életképessége.

A projekt befejezési dátuma:

2022.12.31.

A projekt azonosító száma

GINOP-1.2.9-20-2021-00643